ToDo -11

Då är ambitionen satt för våren 2011 och listan ser rimlig ut. Kommer jag att ha gjort allt, knappast men detta är ett bra mål. Prioriterad är den dock så det är bara att exekvera top-down med en fast blick på sista punkten. Tog bort några "kanske" för att nå det magiska antalet, 10 ;)#1 Skotpallen har ilskna sprickor vid fästet för fiolblocket och bågnar betänkligt vid belastning - detta är ett absolut jobb då medpassagerare, men även kapten, har börjat ifrågasätta Amalias integritet.

#2 Rodret verkar inte vara tillverkat på samma sätt som skrovet så det behöver epoxibehandlas. Då är det läge att passa på att spackla bort några av de "bumps" som finns framförallt på styrbord sida. Den ärade hygrodynamikern på samts.se tycker att rodret kan förbättras ytterligare map, och jag citerar - skapa en ändskiveeffekt vilket fördubblar rodrets ”Aspect Ratio” - we'll see...

#3 Seriös undervattensfix av kölen. Duger inte med slarvjobb. Skiter i bottenfärg - epoxi / gelcoat fåre bli.

#4 Akterstagstrimlösning.

#5 En data logger så att allt som händer på Amalias BAN (Boat Area Network) under en säsong sparas. Detta för att kunna bygga polärer och en elektronisk loggbok etc.

#6 Genomföring av sladd från vindgivare genom rufftak.

#7 Reparera / måla den skada på masten som uppstod när en travare pajade.

#8 Fortsätta bygga ruffsidor på samma sätt som förra året. Sidorna framför röstjärnen och i förpiken skall täckas.

#9 Små hyllor att passa in mellan röstjärnsinfästningarna för över och undrvant.

#10 Snobbrand i grått - tejpen ligger ju där.


Då är det bara att köra :-D

blog comments powered by Disqus