Olyckor...

Jaja, man vinner en å förlorar en. Efter en fadäs under motoråkande varvid en icke namngiven gast som, skall påpekas, inte hade all den information för att undvika olyckan, så behöver det stora motstånd som medger krypkörning bytas ut. Jag begav mig således till Elfa för att inhandla ett biffigt 22 ohms motstånd på 300W. Tyvärr vad det lite länge sedan man var signalmekaniker (stabb_å_sabb Uppsala) så att att R22 betyder 0,22 ohm var förpassat till glömska. Således hände ingenting när jag la i "dead slow ahed". Självklar surrade inte heller den summer som jag inhandlat för att varna att man hamnar mellan två fartlägen vilket gör att motståndet kopplas in. Det får man bara köra på ca 2-3 minuter sen säger det "poff"! Summern var av fel typ också.... Snyft...


OZ Marine skickar nu riktigt motstånd och riktig summer och jag hoppas att det inte händer igen för den rök och lukt som kom vid poffen (och sitter i lite fortfarande) var inte lattjo om man säger.


En liten sjö av vatten hade lagt sig på SB soffa. Den ligger under ett fönster som får anses var prime suspect. Bra tyg dock som höll allt vatten.

blog comments powered by Disqus